Biblioteca Digital
|
Depositar
|
Políticas
|
Formularios
Colecciones
Tesis de Posgrado
Tesis de Grado
Artículos
Publicaciones
Reportes Técnicos
Libros
Archivo
Fotografías
Archivo Oral de la Memoria - EXACTAS UBA
Publicaciones
Exactamente
La Ménsula
Anales AFA
El Hornero
Ecología Austral
El Cable
QED
QuimicaViva
Chemia
Holmbergia
Biblioteca Digital Exactas
Artículos
Todos los campos
Texto
Título
Autor
Resumen
Año
Referencias
Tema
Navegar
Últimos Documentos
Autor FCEN - Año
Autor FCEN - Revista
Año - Revista
Revista - Año
SubjectPcEn
Colores
Type
Colección
Datos
Estadísticas
Lista de
2002
821
Journal of Food Science
5
"Contribution of cellular structure to the large and small deformation rheological behavior of kiwifruit"
(2002) Rojas, A.M.; Delbon, M.; Marangoni, A.G.; Gerschenson, L.N. Journal of Food Science. 67(6):2143-2148
"Crystallization kinetics of concentrated α,α-trehalose and α,α-trehalose/salt solutions studied by low-resolution 1H-pulsed NMR"
(2002) Gallo, A.; Buera, M.P.; Herrera, M.L. Journal of Food Science. 67(4):1331-1336
"Effect of sucrose esters and sunflower oil addition on crystalline microstructure of a high-melting milk fat fraction"
(2002) Martini, S.; Puppo, M.C.; Hartel, R.W.; Herrera, M.L. Journal of Food Science. 67(9):3412-3418
"Effects of sucrose esters on isothermal crystallization and rheological behavior of blends of milk-fat fraction sunflower oil"
(2002) Puppo, M.C.; Martini, S.; Hartel, R.W.; Herrera, M.L. Journal of Food Science. 67(9):3419-3426
"Retention of β-carotene encapsulated in a trehalose-based matrix as affected by water content and sugar crystallization"
(2002) Elizalde, B.E.; Herrera, M.L.; Buera, M.P. Journal of Food Science. 67(8):3039-3045
Facultad de Ciencias Exactas y Naturales - Universidad de Buenos Aires - Argentina
Intendente Güiraldes 2160 - Ciudad Universitaria - C1428EGA - Tel. (+54 9 11) 5285-7400
Biblioteca
|
Campus Virtual
|
Trámites
|
Intranet
|
Webmail
|
Contacto
|
UBA